Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Az alsó-ausztriai alumínium-nagykereskedő ambiciózus terveket kovácsol Magyarországon 

Az alumínium-nagykereskedő Ingrid L. Blecha Kft. Budapesttől délre, Dunaújváros mellett logisztikai központtal ellátott raktárcsarnokot épít.

A nemzetközi szinten működő Ingrid L. Blecha Kft. alumíniumtermékek nagykereskedésével foglalkozik és mára már 60 országba szállít. A cég alumíniumcsövek és speciális profilok importjával, exportjával, raktározásával, méretre vágásával és kiszállításával foglalkozik.

Magyarország már a 2004-es EU-csatlakozás óta nagy szerepet játszik a neunkircheni alu-szakértők számára, mivel többek között a vállalat második legfontosabb exportpiaca is. Ezt mutatja az is, hogy az exportált termékek 20 százaléka Magyarországra kerül. Az aktuálisan kedvezőtlen magyar piaci helyzet ellenére a cég növekvő bevételt produkál, köszönhetően többek között a cég által fontosnak tartott ügyfélközelség gyakorlati megvalósításának is. 

Ennek további erősítése érdekében az osztrák székhelyen is magyarul beszélő munkatársak biztosítják az ügyféllel fenntartott zökkenőmentes kommunikációt. Az ügyfélközelségre való összpontosítás továbbá arra ösztönözte a céget, hogy Magyarországon saját elosztó központot hozzanak létre, amelyen keresztül így a román ügyfelekhez is közelebb kívánnak kerülni. Az 5000m² alapterületű raktárcsarnokkal erősíteni szeretnék magyarországi jelenlétüket – és jelentősen csökkenteni kívánják a kiszállítási időt. Innen a saját járműállományukkal képesek közvetlenül ellátni a vevőket az alumíniumprofilok és kerítésrendszerek területén használatos termékekkel.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA