Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

От Австрия и Близкия Изток по цял свят

Историята на успеха на Unger Steel Group започва през 1952 г. Днес австрийската семейна фирма е номер едно в Европа в производството на стомана.

  
Unger Steel Group също така принадлежи към най-успешните индустриални компании в сферата на изпълнителните дейности в строителната индустрия. Основните компетенции на фирмата са: архитектонни стоманени конструкции, проектиране и осъществяване на готови "до ключ" обекти като главен изпълнител, както и разработване на проекти в сферата на недвижимите имоти. Като специалист и генералист Unger не само осъществява собствени проекти, но реализира и чужди проекти и визии на прочути световноизвестни архитекти. Фирмата е известна със спазване на сроковете, качество и подход за търсене на решения при изпълнението на проектите.

Стоманените конструкции се произвеждат в двете производствени халета в Австрия и Шаржа (Обединени Арабски Емирства). Общият капацитет от 70 000 тона на година и 1 200 служители в 20 подразделения в Централна и Източна Европа и Близкия Изток помагат на Unger Group да осъществят широка гама от проекти с високо качество в рамките на възможно най-кратки срокове.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA