Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Od Austrije i Bliskog Istoka do cijelog svijeta

Priča o uspjehu preduzeća Unger Steel Group je počela 1952. godine. Danas je ovo austrijsko porodično preduzeće broj jedan u cijeloj Evropi u sektoru čeličnih konstrukcija.

  
Osim toga, preduzeće Unger Steel Group se ubraja u međunarodno najuspješnija industrijska postrojenja u oblasti građevinske industrije. Sržne kompetencije ovog preduzeća predstavljaju konstruktivne i arhitektonske čelične konstrukcije, realizacija objekata po principu ključ u ruke u oblasti opšteg poslovanja, kao i razvoj projekata u sektoru građevinskih objekata i nekretnina. Kao stručno usmjereno i opšte usmjereno preduzeće, Unger ne samo da realizuje svoje vlastite projekte, nego i projekte drugih kompanija i vizije poznatih međunarodnih arhitekata. Preduzeće je pri realizaciji svojih projekata poznato po svom pridržavanju dogovorenih termina, kvalitetu i orijentiranosti prema rješenjima.

Čelične konstrukcije se proizvode na dvije proizvodne lokacije u Austriji i Šardži (Ujedinjeni Arapski Emirati). Sa ukupnim kapacitetom od 70 000 tona godišnje 1200 saradnika u 20 ispostava Unger grupe u Centralnoj i Istočnoj Evropi, kao i na Bliskom istoku je u stanju da realizuje široku paletu projekata - visokog kvaliteta i u najkraćem roku.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA