Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Itävallasta ja Lähi-idästä koko maailmaan

Unger Steel Groupin menestystarina alkoi vuonna 1952. Nykyään itävaltalainen perheyritys on Euroopan numero ykkönen teräsrakenteiden alalla.

Unger Steel Group on yksi kansainvälisesti menestyksekkäimmistä teollisuusyrityksistä myös rakennusteollisuuden alalla. Yhtiön ydinosaamiseen kuuluvat teräsrakenteiden suunnittelu ja rakennus, kiinteistöjen toteutus pääurakoitsijana avaimet-käteen-periaatteella sekä kiinteistöalalan hankkeiden kehitys. Asiantuntijana ja käytännön osaajana Unger ei pelkästään toteuta omia hankkeita, vaan myös muiden yritysten projekteja ja tunnettujen kansainvälisten arkkitehtien visioita. Yhtiö on hankkeiden toteuttamisessa tunnettu täsmällisyydestään, laadustaan ja ratkaisujen lähestymistavastaan.

Teräsrakenteet valmistetaan kahdessa tuotantolaitoksessa Itävallassa ja Šardžassa (Yhdistyneet arabiemiirikunnat). Kokonaiskapasiteetin ollessa 70 000 tonnia vuodessa 1 200 työntekijää noin 20 Unger Gruppen toimipisteessä Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Lähi-idässä kykenevät käsittelemään monenlaisia hankkeita ‒ korkealaatuisesti ja mitä lyhyimmässä ajassa.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA