Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Iz Austrije i sa Bliskog Istoka u cijeli svijet

Priča o uspjehu Unger Steel Group započinje 1952. godine. Danas je ta austrijska obiteljska tvrtka europski broj jedan u izradi čeličnih konstrukcija.

Osim toga, tvrtka Unger Steel Group pripada u međunarodno najuspješnije industrijske kompanije na području izvođačke građevinske industrije. U primarne se djelatnosti ove tvrtke ubrajaju konstrukcijska i arhitektonska čelična gradnja, realizacija objekata po pricipu „ključ u ruke“, te izrada projekata na području nekretnina. Kao specijalist i glavni izvođač, tvrtka Unger ne samo da  realizira vlastite projekte, već i tuđe projekte i vizije glasovitih međunarodnih arhitekata. Tvrtka je poznata po svojoj točnosti u poštivanju rokova, kvaliteti i pronalaženju rješenja prilikom realizacije projekata.

Čelične konstrukcije se proizvode u oba proizvodna pogona - u Austriji i Sharjahu (Ujedinjeni Arapski Emirati). S ukupnim kapacitetom od 70.000 tona godišnje 1.200 djelatnika u oko  20 podružnica Unger grupacije u Središnjoj i Istočnoj Europi te na Bliskom Istoku  u stanju je izvesti široki spektar projekata – visoke kvalitete i u najkraćem roku.
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA