Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Ausztriából és a Közel-Keletről az egész világra

Az Unger Steel Group sikertörténete 1952-ben kezdődött. Napjainkra ez az osztrák családi vállalkozás az elsőszámú európai acélszerkezet-gyártó.

Ezen túlmenően az Unger Steel Group nemzetközi szinten is a legsikeresebb kivitelező építőipari ipari üzemek közé tartozik. A vállalat fő kompetenciáit a szerkezeti, valamint az építészeti acélszerkezetek gyártása, kulcsrakész objektumok fővállalkozóként történő megvalósítása, valamint az ingatlanpiaci projektfejlesztések jelentik. Specialistaként és generalistaként az Unger saját projektjein kívül mások projektjeit is megvalósítja, és nemzetközileg elismert építészek látomásait is valóra váltja. A projektek végrehajtása terén ez a vállalat a határidők betartásáról, a minőségről és a megoldás-orientáltságról ismert.

Az acélszerkezeteket a két termelési telephelyen, Ausztriában és Sharjah-ban (Egyesült Arab Emirátusok) állítják elő. Az évi 70.000 tonnás együttes kapacitással, 1.200 munkatárssal Közép-és Kelet-Európa, és Közel-Kelet 20 telephelyén működő Unger-csoport széles projekt-spektrum lebonyolítására képes - és mindezt a lehető legmagasabb színvonalon és a legrövidebb időn belül teszi.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA