Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Din Austria şi Estul Apropiat, în întreaga lume

Povestea de succes a grupului Unger Steel a început în anul 1952. Astăzi compania austriacă de familie este numărul unu în Europa în construcţiile din oţel.

În plus, Unger Steel Group se numără printre cele mai de succes firme industriale internaţionale în domeniul industriei de construcţii. Competenţele de bază ale companiei sunt structurile constructive şi arhitectonice din oţel, realizarea obiectivelor la cheie în calitate de antreprenor general, precum şi proiectarea în domeniul imobiliar.
În calitate de specialist şi generalist Unger nu numai că aplică proiecte proprii, ci realizează şi proiecte externe şi viziuni ale arhitecţilor renumiţi. Compania este cunoscută pentru respectarea termenelor, pentru calitate şi orientarea spre soluţii la realizarea proiectelor.

Construcţiile din oţel sunt realizate în ambele locaţii de producţie din Austria şi Sharjah (Emiratele Arabe Unite). Cu o capacitate totală de 70.000 tone pe an, cei 1.200 angajaţi din cele circa 20 de filiale ale grupului Unger din Europa Centrală şi de Est precum şi din Estul Apropiat sunt capabili să deruleze o varietate largă de proiecte – de calitate ridicată şi în cel mai scurt timp.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA