Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Iz Austrije preko Bliskog istoka u čitav svet

Priča o uspehu kompanije Unger Steel Group počinje 1952. godine. Danas je ovo austrijsko porodično preduzeće na prvom mestu u Evropi po proizvodnji čeličnih konstrukcija.

Osim toga,  Unger Steel Group se na međunarodnom nivou ubraja u najuspešnija industrijska preduzeća u oblasti industrije za izvođenje građevinskih radova. U primarne delatnosti ovog preduzeća spadaju: konstrukciona i arhitektonska čelična gradnja, realizacija objekata po principu „klјuč u ruke“ u funkciji glavnog preduzetnika, kao i razvoj projekata u oblasti nekretnina. Kao stručnjak i svestrani znalac, Unger ne radi samo po sopstvenim projektima, već realizuje i tuđe projekte i vizije renomiranih svetskih arhitekata. Preduzeće je poznato po poštovanju rokova, kvalitetu i orijentisanosti prema rešenjima prilikom realizacije projekata.

Čelične konstrukcije se proizvode u oba proizvodna pogona: u Austriji i u Šardži (Ujedinjeni Arapski Emirati). Sa ukupnim kapacitetom od 70.000 tona godišnje,1.200 zaposlenih u skoro 20 poslovnica Unger grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi i na Bliskom istoku su- u mogućnosti da realizuju široki spektar projekata – veoma kvalitetno i u najkraćem roku.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA