Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Egy biopolimer rost javítja az életminőséget

Homárban, langusztában vagy garnélában lévő igazi luxus a héjmaradványokban rejlik: Chitosan, egy hatóanyag, amelyet az osztrák Lenzing cég dolgozott ki innovatív termékké.

A chitosan egy biopolimer sok pozitív tulajdonsággal. Enyhíti a gyulladásokat, vérzéscsillapító, megköti a nehézfémeket és gél- ill. bevonatképző. Ezenkívül a hatóanyag biológiailag lebontható és egyáltalán nem mérgező. Lenzing cégnek sikerült költséges fejlesztési munka után a chitosannal átitatott cellulóz rost előállítása.

A TENCEL® C rost kifejlesztői számára ezzel teljesen új alkalmazási területek és piacok nyílnak meg. A „csodarost“ sok terület számára érdekes, az orvostudománytól a kozmetikai iparig. TENCEL® C javítja a bőrbarát tulajdonságot, optimális tulajdonságokat kínál a sebgyógyulásra, a fertőzések megakadályozására vagy a kompressziós harisnyáknál a cukorbetegek számára.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA