Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

Пътят от изследователската и развойна дейност до международен играч в електрониката

Електронните управления за двигатели и контролните механизми на австрийската фирма LOGICDATA пишат история с международен успех – те превърнаха компанията в лидер на световния пазар в тази област.

Специалистът в областта на електрониката снабдява най-големите лидери на международната мебелна индустрия с новаторска техника за промишлени стоки, чиято цел е съхранение на здравето и благосъстоянието на хората. Предприятието изнася 100% от продукцията си. Главните пазари за продажба на продуктите на LOGICDATA са Европа и САЩ.

LOGICDATA изготвя контролни механизми и устройства за регулиране на височината на мебели за офиса, легла, кресла за масажи и за релаксиране според индивидуалните нужди на клиентите и изискванията на пазара. Междувременно тези устройства се вграждат годишно в над 500 000 мебелни системи. В резултат на интензивната изследователска и развойна дейност в областта на електрониката и мехатрониката LOGICDATA е сред лидерите при нововъведенията на пазара за ергономични мебели.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA