Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Istraživanjem i razvojem do međunarodnog izvoza elektronike

Elektroničko upravljanje motorima i upravljački elementi austrijskog preduzeća LOGICDATA širom svijeta pišu uspješnu priču: Oni su ovo preduzeće učinili svjetskim liderom u ovoj oblasti.

Ovo preduzeće, specijalist iz područja elektronike, snabdijeva top igrače međunarodne industrije namještaja inovativnom tehnikom u industrijski izrađenim proizvodima, koji služe poboljšavanju zdravlja i općeg stanja ljudi. Izvozna stopa preduzeća iznosi 100 %. Glavna inostrana tržišta za proizvode firme  LOGICDATA su Evropa i SAD.

Kontrolne jedinice i upravljački elementi za kancelarijski namještaj podesiv po visini, krevete, fotelje za masažu i opuštanje u LOGICDATA se prilagođavaju individualno potrebama klijenata i tržišta: u međuvremenu se godišnje proizvede preko 500 000 sistema namještaja. Zahvaljujući intenzivnom istraživanju i razvoju u oblastima elektronike i mehatronike preduzeće LOGICDATA se ubraja među vodeće inovatore na ergonomskom tržištu.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA