Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Tutkimuksen ja kehityksen kautta kansainväliseksi elektroniikan vientiyritykseksi

Itävaltalaisen LOGICDATAn elektroniset moottorien säätö- ja ohjausjärjestelmät saavuttavat maailmanlaajuisesti menestystä: Ne ovat tehneet yrityksestä maailman markkinajohtajan tällä alalla.

Elektroniikan asiantuntija toimittaa kansainvälisen huonekaluteollisuuden huippuyrityksille teollisuustuotteisiin sisältyvää innovatiivista teknologiaa, joka palvelee ihmisen terveyttä ja hyvinvointia. Yhtiön vientiosuus on 100 %.  LOGICDATA tuotteiden päämarkkina-alueet ovat Eurooppa ja Yhdysvallat.

Ohjausyksiköt ja säätöelementit korkeussäädettäviin toimistokalusteisiin, sänkyihin, hieronta- ja rentoutumistuoleihin räätälöidään LOGICDATAlla yksilöllisesti vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden tarpeita. Nykyisin näitä ohjausyksiköitä ja säätöelementtejä on vuosittain käytössä yli 500 000 huonekalujärjestelmässä. Intensiivisen elektroniikan ja mekatroniikan tutkimus- ja kehitystoiminnan ansiosta LOGICDATA lukeutuu innovaatiojohtajiin ergonomian alalla.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA