Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Kroz istraživanje i razvoj do međunarodnog giganta u izvozu elektronike

Elektroničko motorno upravljanje i kontrolni elementi austrijskog poduzeća LOGICDATA diljem svijeta pišu priču o uspjehu: oni svoju tvrtku čine svjetskim liderom ovog područja.

Kao specijalist elektronike opskrbljuje glavne igrače u međunarodnoj industriji namještaja inovativnom tehnikom za industrijski izrađene proizvode koji služe zdravlju i dobrobiti ljudi. Postotak izvoza tvrtke iznosi 100%. Glavna tržišta za plasman robe tvrtke  LOGICDATA su Europa i Sjedinjene Države.

Kontrolne jedinice i elementi za uredski namještaj, krevete, masažne i relaksacijske fotelje sa mogućnošću podešavanja visine u firmi LOGICDATA individualno se prilagođavaju potrebama kupca i tržišta: danas se ugrađuju u preko 500.000 komada namještaja godišnje. Zahvaljujući intenzivnim aktivnostima u istraživanju i razvoju na području elektronike i mehatronike tvrtka LOGICDATA je jedan od vodećih inovatora ergonomskog tržišta.
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA