Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Kutatással és fejlesztéssel lehet nemzetközi elektronikai export-hatalommá válni

Az osztrák LOGICDATA vállalat elektronikus motorvezérlései és kezelőszervei világszerte sikertörténetet írnak, és ebben a szegmensben világpiac-vezetővé tették a vállalatot.

Elektronikai specialistaként az emberi egészséget és közérzetet szolgáló, és iparilag előállított termékekben felhasználható innovatív technológiával látja el a nemzetközi bútoripar piacvezetőit. A vállalat exportkvótája pontosan 100%. A LOGICDATA termékek fő felvevőpiaca Európa és az Amerikai Egyesült Államok.

Az állítható magasságú irodai bútorokhoz, ágyakhoz, masszázs- és relax karosszékekhez való vezérlő- és a kezelőszerveket a LOGICDATA egyedileg az ügyfelek, és a piac igényeihez igazítja: időközben ezeket évente 500.000-nél is több bútorrendszerben alkalmazzák. Az intenzív kutatásnak és fejlesztésnek köszönhetően a LOGICDATA az ergonómiai piac innovációs úttörői közé tartozik az elektronika és a mechatronika terén.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA