Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Prin cercetare şi dezvoltare, spre dimensiuni de export internaţional de electronice

Comenzile electronice pentru motor şi elementele de control ale companiei austriece LOGICDATA scriu istoria succesului la nivel mondial: Acestea fac din companie să fie lider mondial în acest domeniu.

Specialistul în electronice furnizează jucătorilor de top din industria internaţională a mobilei ,tehnică inovatoare pentru produsele fabricate industrial care servesc sănătăţii şi confortului oamenilor. Cota de export a companiei este de 100%. Pieţele principale de desfacere pentru produsele LOGICDATA sunt Europa şi SUA.

Unităţile şi elementele de control pentru mobilierul de birou reglabil pe înălţime, paturi, scaune de masaj şi relaxare sunt adaptate la LOGICDATA în mod individual la nevoile clienţilor şi ale pieţei: Între timp, aici sunt utilizate peste 500.000 sisteme de mobilier pe an. Datorită activităţii intense de cercetare şi dezvoltare în domeniile electronică şi mecatronică, LOGICDATA se numără printre liderii inovatori de pe piaţa ergonomiei.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA