Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Z raziskovanjem in razvojem do mednarodnega izvoznega velikana na področju elektronike

Elektronsko krmiljenje motorjev in krmilni elementi avstrijskega podjetja LOGICDATA pišejo svetovno zgodbo o uspehu: podjetje je na tem področju postalo vodilno na svetovnem trgu.

Specializirano podjetje za elektroniko oskrbuje vodilna podjetja mednarodne pohištvene industrije z inovativno tehniko in industrijsko izdelanimi izdelki, ki služijo zdravju in dobremu počutju ljudi. Izvozne kvote podjetja znašajo 100 %. Glavni prodajni trgi za izdelke LOGICDATA so Evropa in ZDA.

Kontrolne enote in krmilne elemente za višinsko nastavljivo pisarniško pohištvo, postelje, masažne stole in fotelje za sproščanje so pri LOGICDATA individualno prilagodili potrebam kupcev in trga: dandanes jih letno vgradijo v že več kot 500.000 pohištvenih sistemov. Z intenzivno raziskovalno in razvojno dejavnostjo na področjih elektronike in mehatronike sodi LOGICDATA med vodilne inovatorje na tržišču ergonomije.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA