Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Istraživanjem i razvojem do međunarodnog izvoznog giganta u oblasti elektronike

Elektronsko motorno upravlјanje i kontrolni elementi austrijskog preduzeća LOGICDATA širom sveta beleže priču o uspehu: učinili su ovo preduzeće vodećim svetskim preduzećem u datoj oblasti.

Kao stručnjak za elektroniku snabdeva vodeće proizvođače međunarodne industrije nameštaja inovativnom tehnikom za industrijski izrađene proizvode koji služe zdravlјu i dobrobiti lјudi. Stopa izvoza preduzeća iznosi 100%. Glavna tržišta za plasman proizvoda LOGICDATA jesu Evropa i SAD.

LOGICDATA svoje kontrolne jedinice i elemente za kancelarijski nameštaj, krevete, fotelјe za masažu i relaksaciju sa podesivom visinom usklađuje individualno sa potrebama kupaca i tržišta: one se danas ugrađuju u preko 500.000 komada modularnog nameštaja godišnje. Zahvalјujući intenzivnoj istraživačkoj i razvojnoj delatnosti u oblastima elektronike i mehatronike, LOGICDATA se na tržištu ergonomije ubraja u lidere među inovatorima.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA