Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Energie termică de la soarele deşertului

GREENoneTEC este cel mai mare producător mondial de colectoare solare termice. În anul 2010 compania a primit o comandă deosebit de specială.

GREENoneTEC a livrat colectoarele pentru cel mai mare proiect solar din lume din acea vreme, respectiv pentru Universitatea pentru Femei Princess Noura Bint Abdulrahman din Riyadh, Arabia Saudită.

Întreaga locație este asemenea unui oraș independent: este locul ideal pentru 40.000 de studenţi, profesori şi alte categorii de personal, pentru 13 facultăţi, pentru locuri de cazare,  pentru instituţii de cercetare şi pentru un spital.

Energia furnizată de colectorii GREENoneTEC este utilizată pentru prepararea apei calde menajere şi pentru sistemele de încălzire din întregul campus şi include mai mult de 36.000 mp de suprafaţă colectoare: această suprafaţă este echivalentă cu 5 terenuri de fotbal.
Imprimare