Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Svjetlucave kreacije osvajaju svijet

Swarovski kristali su oduvijek na udaru javnosti: na kino platnima, koncertnim binama i modnim pistama.

Već je Coco Chanel bila inspirisana svjetlucavim kristalima, a Marylin Monroe je blistala u haljini ukrašenoj Swarovski kristalima u svom slavnom rođendanskom nastupu za Johna F. Kennedyja 1962. godine. Swarovski Kristall ukrašava binu godišnje dodjele Oskara, slavio je kino uspjehe u „Moulin Rouge“ ili „The Black Swan“, a u filmu „The Young Victoria“ je čak dobio Oskara za najbolji kostim.

Od svog osnivanja 1895. godine od strane vizionara Daniela Swarovskog u Wattensu u Austriji preduzećeSwarovski se razvilo u vodećeg proizvođača brušenih kristala, kao i prirodnog i umjetnog dragog kamenja. Zahvaljujući kontinuiranim inovacijama i mnogobrojnim trendovima u oblasti nakita, mode, asesoara, osvjetljenja, unutrašnjeg dizajna, arhitekture i kulture, marka Swarovski je postala sinonim za pronalazački duh i tehnologiju kristala usmjerenu ka budućnosti.

Pored vlastitih kreacija koje su u ponudi u gotovo 2000 butika, firma Swarovski već dugi niz godina snabdijeva preduzeća u industriji mode, nakita i asesoara neobrađenim kristalnim elementima i kristalnim poluproizvodima.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA