Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Svjetlucave kreacije osvajaju svijet

Kristali Swarovski oduvijek su bili u središtu pozornosti: na kino-platnima, koncertnim pozornicama i modnim pistama.

Čak je i Coco Chanel bila inspirirana svjetlucavim kristalima, a Marylin Monroe zasjala je u haljini koja je bila optočena Swarowski kristalima kada je pjevala rođendansku pjesmu Johnu F. Kennedyju 1962. godine. Swarowski kristal krasi pozornicu godišnje dodjele Oskara, slavio je uspjehe na velikom platnu filmova „Moulin Rouge“ ili „Crni labud“ te je pomogao filmu „Viktorija: Život mlade kraljice“ da dobije Oskara za najbolji kostim.

Otkad ju je vizionar Daniel Swarovski osnovao 1895. godine u Wattensu, Austriji, tvrtkaSwarovski razvila se u vodećeg proizvođača brušenog kristala te prirodnog i umjetnog plemenitog kamenja. Kontinuiranim inovacijama i brojnim trendovima u području nakita, mode, modnih dodataka, rasvjete, unutarnjeg dizajna, arhitekture i kulture marka Swarovski postala je sinonim inovatorskog duha i napredne tehnologije obrade kristala.

Osim vlastitih kreacija koje se mogu pronaći u gotovo 2.000 dućana diljem svijeta, Swarovski kristalima i polugotovim kristalnim proizvodima, opskrbljuje industriju mode, nakita i modnih dodataka.
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA