Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Lesketajoče kreacije osvajajo svet

Kristali Swarovski so že od nekdaj v središču pozornosti: na filmskih platnih, koncertnih odrih in modnih brveh.

Bleščeči kristali so navdihovali že Coco Chanel in tudi Marylin Monroe je leta 1962 pri petju svoje slavne pesmice ob rojstnem dnevu Johna F. Kennedyja blestela v obleki, pokriti s kristali Swarovski. Kristali Swarovski krasijo oder vsakoletne podelitve oskarjev, praznovali so uspehe na filmskem platnu v filmih „Moulin Rouge“ ali „The Black Swan“ in celo pomagali filmu „The Young Victoria“ do oskarja za najboljšo kostumografijo.

Od ustanovitve podjetja vizionarja Daniela Swarovskega leta 1895 v Wattensu v Avstriji se je podjetje Swarovski razvilo v vodilnega izdelovalca brušenega kristala kot tudi naravnih in umetnih dragih kamnov. Z nenehnimi inovacijami in številnimi novimi trendi na področju nakita, mode, modnih dodatkov, osvetlitve, notranjega oblikovanja, arhitekture ter kulture je znamka Swarovski postala sinonim za izumiteljski duh in v prihodnost usmerjeno tehnologijo za obdelavo kristalov.

Poleg lastnih kreacij Swarovski, ki jih ponujajo v skoraj 2.000 butikih, podjetje že vrsto let oskrbuje industrijo mode, nakita in modnih dodatkov s prostimi elementi kristala ter kristalnimi polizdelki.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA