Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Jedna vizija – jedna marka – jedan stil

Tokom svoje historije od preko 60 godina preduzeće Wolford se od običnog proizvođača čarapa, štrampli i bodija razvilo u međunarodnu luksuznu modnu marku sa bogatom paletom proizvoda.

Tradicionalni zanat - umjetnost pletenja - prefinjen novim znanjem i vještinama, kao i ambicijom da se uvijek bude jedan korak ispred konkurencije, dali su polet inovacijskom duhu i doprinijeli proširenju preduzeća.

Tako se osnovna djelatnost izrade čarapa i štrampli postepeno proširivala na grupe proizvoda koje uključuju artikle „spremne za oblačenje“, unutrašnji veš, kupaće kostime i dodatke. Zajedno sa proširenjem asortimana došlo je i do privrednog razvoja. Preduzeće  Wolford je sa „Lady-Aktie“ 14. februara 1995. godine uspjelo doći na bečku berzu. Danas je Wolford međunarodno priznata modna marka u kojoj se sjedinjuju najviši kvalitet, bezvremenska elegancija i luksuz.

Wolford kolekcije se preko mreže vlastitih prodajnih mjesta, kao i preko prodajnih partnera i online prodaju u 65 zemalja.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA