Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

„Зелената техника“ – пазарът на бъдещето

През 1992 г. Йозеф Хайсенбергер и неговият тогавашен партньор започват да конструират машини за компостиращи инсталации. Сега зелената техника на Komptech се използва от над 2500 клиента в повече от 50 държави по целия свят.

 Навремето в един гараж под наем няколко ентусиаста с новаторски дух поставят основите на технологичната компания, специализирана в областта на околната среда, която вече се чувства като у дома си по целия свят. След натрупване на продължителен опит и световните успехи със съоръженията за обработване на отпадъци,  Komptech навлезе и в сектора за обработване на дървена биомаса.

Положените усилия в сектора за обработка на биомаса като възобновяем източник на енергия дават резултат. Komptech жъне международни успехи със своите мелачки и дробилки за дърво, както и с компостиращите си машини. Техниката за производство на биомаса вече генерира една трета от оборота на компанията, като тенденцията постоянно нараства.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA