Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

A jövő piaca a „zöld technológia“

Az 1992-es évben kezdte meg Josef Heissenberger az akkori partnerével együtt a komposztáló berendezésekhez használt gépek gyártását. Ma a Komptech több, mint 2500 ügyfelet lát el zöld technológiával a világ több, mint 50 országában.


 Néhány „feltaláló” alapozta meg az akkoriban egy bérelt műhelyben működő, környezettechnikai vállalat tevékenységét, amely időközben már az egész világon otthonra talált. A sokéves tapasztalatok és a hulladékfeldolgozási berendezésekkel szerte a világban elért sikerek után ugyanis a Komptech beszállt a fa-biomassza előkészítésébe is.

A biomassza, mint megújuló energiahordozó előkészítése iránti elkötelezettség kifizetődik. Aprítógépeikkel, faaprító és feldolgozó gépeikkel a Komptech nemzetközi szinten a siker útján halad. A biomassza-technológia már a vállalati forgalom harmadát teszi ki, a tendencia pedig folyamatosan emelkedik.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA