Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

„Tehnica verde“, piaţa viitorului

În anul 1992, Josef Heissenberger şi partenerul său de la acea dată începeau să construiască utilaje pentru instalaţii de compostare. Astăzi, Komptech aprovizionează mai mult decât 2500 de clienţi din peste 50 de ţări care utilizează tehnica verde.

O mână de entuziaşti puneau pe atunci într-un atelier închiriat, piatra de temelie a unei întreprinderi în domeniul tehnologiei a mediului, care între timp a ajuns să fie acasă în întreaga lume. Cu atât mai mult  cu cât în temeiul îndelungii sale experienţe şi după succesul înregistrat la scară mondială cu instalaţiile sale de tratare a deşeurilor, Komptech a abordat şi producerea de biomasă lemnoasă.

Implicarea în producerea de biomasă ca sursă regenerabilă de energie se vădeşte rentabilă. Cu utilajele de tocat, mărunţitoarele de lemn şi aparatele de preparare pe care le oferă, Komptech descrie pe plan internaţional o curbă ascendentă a succesului. Tehnica aferentă biomasei generează deja o treime din cifra de afaceri a întreprinderii, iar tendinţa este continuu crescătoare. 
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA