Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

A legfontosabb vállalatrész Magyarországon található 

Az SW csoport jelenleg legnagyobb és legkorszerűbb, Budapesttől délre fekvő gyárát zöld mezős beruházásként újonnan létesítették.

Az 1910-ben Klágenfurtban alapított SW Umwelttechnik családi vállalkozást, mely a fenntartható gazdaságot és a folyamatos növekedést képviseli  Közép- és Délkelet-Európában,  1997 óta jegyzik a bécsi tőzsdén. Ausztriában, Magyarországon és Romániában lévő telephelyein közel 600 dolgozónak biztosít munkahelyet és ezzel fontos gazdasági potenciált képvisel Közép-Európában. Az SW Umwelttechnik a vízvédelmi és infrastruktúrális ágazatok számára fejleszt, gyárt és értékesít előregyártott betonelemeket. Innovatív technológiákkal járul hozzá a környezet védelméhez és az adott országokban az infrastruktúra kiépítéséhez.

Magyarországon a vásárolt részesedések nélkül kb. 60 millió euró értékű beruházás történt a gyáregységek modernizálásába, valamint a jelenleg az SW-csoport legnagyobb és legkorszerűbb, Budapesttől délre zöldmezős beruházásként újonnan létrehozott gyáregységébe. Magyarország az SW Umwelttechnik AG-n belül a legjelentősebb vállalatrész, és így a vállalatcsoportnak mintegy 50%-át teszi ki.  A Magyarországon folyó tevékenység fontossága miatt a budapesti telephelyen alakították ki az egész cégcsoport kontrollig rendszerét. A  teljes SW Umwelttechnik AG kontrolling és pénzügyi feladatait a magyarországi team látja el, s így ez az SW csoport gazdasági központja.

 2015-ben az SW Umwelttechnik Stoiser & Wolschner AG 105 éves lett és immár több mint 25 éve tevékenykedik Magyarországon.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA