Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Egy osztrák vállalat, amely összeköti Kelet-Európát

A Gebrüder Weiss Magyarországon egy központi árucsomagoló raktárat hoz létre a dán szivattyúgyártó cég, a Grundfos számára. Ebből a raktárból 16 országot fognak ellátni.

A Gebrüder Weiss nemzetközi fuvarozó és szállítmányozó vállalat sikeresen átstrukturálta ügyfelének a Grundfos-nak kelet-európai beszerzési és disztribúciós központját. Egy új árucsomagoló raktár létesítésével elosztó központot hoztak létre Biatorbágyon, amelyből kiindulva a Gebrüder Weiss a dán szivattyúgyártó termékeit összesen 16 országba szállítja. A kiszervezés eredményeként a Grundfos az eredeti szállítási költségeinek 10 százalékát megspórolja. A hatékony kiszállítást a Gebrüder Weiss bejáratott fuvarozási útvonalai és 90 saját, kizárólag a Gebrüder Weiss által működtetett kelet-európai telephelye teszi lehetővé.

Magyarország központi fekvésének köszönhetően a kelet-európai szállítmányok ideális elosztó központja. A Gebrüder Weiss négy telephellyel és 316 munkavállalóval van jelen és több éves fuvarozási tapasztalattal rendelkezik ezen a piacon: a magyarországi volt az első telephely, amelyet a vállalat a vasfüggöny lehullása után alapított. Ma, 25 évvel később, a vállalat 90 telephellyel rendelkezik 19 országban, amelyeket közel 180 rendszeres vonali forgalom köt össze.

A Gebrüder Weiss évente átlagosan több, mint 10 millió küldeményt szállít közúton – Bécstől Szófiáig, Prágától Pozsonyig és Budapesttől egészen Zágrábig.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA