Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Prostor za znamke svetovnega merila

Pred več kot 50 leti je Umdasch izdelal prvo opremo za podjetja v leseni konstrukciji. Danes sodi skupina Umdasch Shopfitting Group med vodilne evropske opremljevalce podjetij.


Podjetje Umdasch ponuja svojim strankam širok, modulno zasnovan spekter storitev. Ta obsega profesionalno blagovno znamko, odlično projektno vodenje, razvoj individualnih trgovinskih sistemov, mednarodno proizvodno in nabavno mrežo kot tudi usmerjevalne seminarje in nakupovalne ekspedicije. Težišče panoge je v neprehrambnem področju trgovine: od modnih do specializiranih trgovin, kot tudi v mednarodni turistični maloprodaji.

Na kompetence podjetja Umdasch Shopfitting stavijo trgovska podjetja in znamke v več kot 50 državah sveta. Na seznamu referenc so vrhunska imena celotnega nemško govorečega prostora, pa tudi globalna imena, kot so Nike, Esprit, Airfield, Hugo Boss, Mulberry, L’Oreal in Sony. Trenutna letna zmogljivost znaša 300.000 m² opremljenih prodajnih prostorov.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA