Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Mesto za marke sa svetskim ugledoM

Umdasch je pre više od 50 godina proizveo prvu opremu za prodavnice u drvenoj konstrukciji. Danas se grupacija Umdasch Shopfitting ubraja u vodeća evropska preduzeća u oblasti opremanja prodavnica.

Umdasch svojim kupcima danas nudi obiman spektar usluga izgrađen na principu modula. On obuhvata profesionalno brendiranje prodavnice, izvrsno upravlјanje projektima, razvoj pojedinačnih prodajnih sistema, međunarodnu proizvodnu i nabavnu mrežu, kao i trendseterske seminare i šoping ture. Težišta branše počivaju na trgovini bez prehrambene industrije: od prodavnica modne odeće do specijalizovanih prodavnica, kao i na međunarodnom turističkom poslovanju.

Na kompetenciju preduzeća Umdasch Shopfitting računaju trgovci i brendovi iz više od 50 zemalјa sveta. Na listi referenci se nalaze najbolјe adrese na celom nemačkom govornom području, ali i svetski giganti poput: Nike, Esprit, Airfield, Hugo Boss, Mulberry, L’Oreal ili Sony. Trenutni godišnji kapacitet iznosi okruglo 300.000 m² opreme za prodajne prostorije.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA