Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

От работилницата в гаража до Формула 1

До преди няколко години за Carbo Tech бяха чували само експертите. Залцбургчаните са известни като специалисти в усъвършенстването на пластмаси, подсилени с въглеродни влакна (известни и като карбонови нишки).

Специализираната в областта на леките строителни конструкции компания е създадена през 1993 г. в едно мазе. През 1997 г. фирмата от Залцбург получава първите си поръчки за автомобилната индустрия. През 2000 г. Carbo Tech вече работи за Формула 1.

Неотдавна фирмата отново отбелязва върхово постижение в историята си. На Carbo Tech беше възложена най-голямата в света поръчка за серийно производство на леки карбонови монококови конструкции. Това са монолитни купета, изработени от карбонови нишки. През следващите години австрийската компания ще произвежда части на базата на карбонови нишки за най-новото поколение спортни коли от премиум клас.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA