Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Csúcsteljesítmények a porkohászatban

Tudta, hogy az osztrák Plansee-Gruppe 50 országban lát el ügyfeleket molibdén és volfram csúcstechnológiai nyersanyagokból készült termékekkel? Olyan termékek, amelyek ellenállnak a legmagasabb vegyi, mechanikai vagy termikus terhelésnek.

Nagy jelentőséggel bír az ipari nyersanyagok kutatása és állandó továbbfejlesztésük. Nemrégiben tüntették ki a Plansee Hochleistungswerkstoffe – egyike a Plansee-Gruppe összesen 4 vállalati szektorának - 2 munkatársát a káliummal adalékolt volfram témában végzett kutatómunkájukért. A kutatási eredményeik azt mutatják meg, hogyan hat pozitívan a legkisebb mennyiségű kálium a volfrám forma- és hőmérséklet stabilitására. Optimális adagolás mellett ez a csúcstechnológiai anyag 3 100°C hőmérsékletig ellenálló: például a digitális mozi projektorok modern Xenon rövidívű lámpáinál.

Az új termékekből származó magas, messze a 30%-ot meghaladó forgalmi részesedés azt bizonyítja, hogy a Plansee-Gruppe tökéletesen megfelel a „Csúcsteljesítmények a porkohászatban” címben jelzett elvárásoknak. Azt, hogy milyen különleges anyagtulajdonságokkal rendelkeznek a termékek, a jövő iparágazatainak, mint az autoipar, az energia, az elektronika, a félvezető vagy az orvosi technika ügyfelei ítélik meg.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA