Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Pregled

Vodilni na svetovnem trgu strojev za predelavo plastike na področju embaliranja? Največji svetovni proizvajalec premazanega reciklirnega kartona? Razvijalec prvega podnebno nevtralnega papirja? Cevi s 70% manjšim deležem materiala na osnovi nafte? Prozorne embalaže iz umetne mase za jajca iz reciklirnega materiala? Avstrijski ponudniki papirne in embalirne industrije so inovativni in uspešni.

Avstrijska industrija embalaž je mednarodno usmerjena in je s svojimi izdelki uspešna po vsem svetu.  Tudi avstrijska papirna industrija je prisotna po vsem svetu.  Njena izvozna kvota je višja od 85%. Na 27 lokacijah poteka izdelava približno 5,2 tone papirja in kartona ter 1,5 milijona ton celuloze.

Okolje in trajnost

Pri okolju prijaznih rešitvah je avstrijska papirna in embalažna industrija vodilna. Avstrijska podjetja v tej gospodarski veji upoštevajo visoke okoljske in tehnološke standarde.  Stavijo na zmanjšanje obremenjevanja voda in zraka, npr. z vedno večjo uporabo biogenih CO2 nevtralnih nosilcev energije.   Pomembna tema za podjetja embalažne branže je izogibanje smetem, ki ga dosežejo z varno in funkcionalno embalažo, še posebej na področju živil.  Kakovostne in okolju prijazne rešitve avstrijskih podjetij na mednarodnih tekmovanjih vedno znova dosegajo zmage. 

Individualisti

Posebna krepost avstrijskih podjetij je uresničevanje individualnih rešitev po željah strank. 

Mednarodno so še posebej uspešni avstrijski izdelovalci strojev na področju umetnih mas, pa tudi izdelovalci in predelovalci valovite lepenke. Pri stojalih z izdelki in transportom dobivajo avstrijska podjetja točke s kreativnostjo in z visoko kvaliteto.  

Tudi avstrijski proizvajalci etiket so mednarodno iskani, npr. s svojimi individualnimi varnostnimi rešitvami za zaščito izdelkov in znamk. Etikete nekega avstrijskega ponudnika je med drugim možno najti tudi na steklenicah ruske vodke. 

Neko avstrijsko podjetje je tudi po svetu vodilno pri izdelavi fleksibilne embalaže. Svoje izdelke dobavlja številnim multinacionalnim koncernom kakor tudi lokalnim vodilnim na trgu živil, hrane za živali, farmacije in pijač. 

Branža ima dolgo tradicijo, tako da se lahko en izmed mednarodno uspešnih proizvajalcev kartonaže in zložljivih škatel ozre lahko že na 100 let tradicije podjetja. 

Svetovni vodilni proizvajalec cigaretnega papirja in filtrirnega papirja prihaja iz Avstrije, svoje izdelke pa dobavlja v več kot 100 držav in ima že stoletno tradicijo.

Izzivi za prihodnost

 Demografske spremembe vplivajo na branžo. Za gospodinjstva z eno osebo, otroke in starejše ljudi so potrebne posebne produktne rešitve. Tudi vedno strožje zakonske zahteve je potrebno upoštevati, nas si bo s področja obveznega označevanja cene ali okoljskih zahtev.In zadnje čase je moderno ponujanje varčnih rešitev embalaže, ki je že pripravljena za prodajne police, tudi to je področje, na katerem avstrijski ponudniki svojim mednarodnim strankam ponujajo izdelke vrhunske kakovosti.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA