Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

ВисокИ технологии за бъдещето при производството на жп стрелки 

Често ли пътувате с влак? Тогава има голяма вероятност материалът на релсите или железопътните стрелки да е изработен с ноу-хау от Австрия.

Причината е, че с дейността си в сектора за железопътните системи австрийския стоманен концерн voestalpine е световен лидер на пазара и в областта на технологиите. Високотехнологичните железопътни стрелки на компанията не само се настройват автоматично, но и известяват кога през тях преминават прегрели колела на влакове.

Възможностите за бъдещето на железопътната мрежа са големи. Много държавни железници планират разширяване на железопътните си мрежи и желаят да покрият нарастващите потребности за придвижване и транспорт на своите страни, като за тази цел залагат на насочените към бъдещето високи технологии „Made in Austria“.

В началото на 2010 г. компанията подписва договор на основата на „джойнт венчър” за строителството на завод за железопътни стрелки в централната турска провинция Чанкири.
Печатане