Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Huipputeknologinen kurssi tulevaisuuteen

Matkustatko usein junalla? Silloin on hyvin todennäköistä, että radan materiaali tai rautatievaihteet on tehty itävaltalaista osaamista hyödyntäen.

Itävaltalaisen teräskonsernin voestalpinen ratajärjestelmien osasto on tällä alalla maailman markkina- ja teknologiajohtaja. Yrityksen huipputeknologiset rautatievaihteet eivät pelkästään käänny automaattisesti, vaan ilmoittavat myös  ylikuumentuneiden junanpyörien kulkiessa niiden yli.

Tulevaisuuden mahdollisuudet rautatieverkossa ovat suuret. Monet valtiolliset rautatiet pyrkivät laajennussuunnitelmiensa avulla kattamaan maidensa kasvavan liikkuvuus- ja kuljetustarpeen luottaen rataverkkonsa rakennuksessa innovatiiviseen huipputeknologiaan, joka on valmistettu Itävallassa.

Ja vuoden 2010 alussa yhtiö allekirjoitti yhteisyrityssopimuksen rautatievaihteiden valmistuslaitoksen rakentamisesta Cankirin maakuntaan Turkin keskiosassa.
Tulosta