Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Ace de macaz hightech pentru viitor

Călătoriţi des cu trenul? Atunci există o şansă mare ca şinele sau acele de macaz să fi fost confecţionate cu Know-How din Austria.

Aceasta deoarece în acest sector, divizia Sistemului Căilor Ferate a concernului austriac producător de oţel, voestalpine , este lider mondial pe piaţă şi în tehnologie. Acele de macaz high-tech ale companiei nu sunt doar automate, ci anunţă şi dacă trec peste ele roţi de tren supraîncălzite.

Şansele de viitor în reţeaua de trenuri sunt mari. Multe căi ferate cu capital de stat doresc să acopere, prin intermediul planurilor lor de expansiune, mobilitatea în creştere şi necesarul de transport ale ţărilor lor  şi mizează pe înalta tehnologiede viitor “made in Austria” pentru reţeaua lor de şine.

La începutul anului 2010, compania a semnat un contract de joint-venture pentru construcţia unei instalaţii de macazuri în provincia Cankiri din centrul Turciei.
Imprimare