Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Uz austrijski know-how kroz Dubrovnik

Austrijsko poduzeće SKIDATA realiziralo je čak dva projekta u Dubrovniku, među kojima su sustavi pristupa i parkiranja.

Grad Dubrovnik na jugu Hrvatske na Jadranu zbog svog kulturnog značaja i višestoljetnog političkog posebnog položaja često naziva se „biserom Jadrana“ i „hrvatskom Atenom“. Povijesni dio grada uvršten je 1979. godine na UNESCO-vu listu Svjetske kulturne baštine.

Dubrovnik ne oduševljava turiste samo blizinom mora. Atrakcija je i žičara, koja pruža spektakularnu vožnju na brdo Srđ i veličanstven pogled na cijeli grad. Još 2010. SKIDATA je postavila dva laserska čitača pristupa, kako bi pristup žičari bio omogućen samo posjetiteljima s važećom ulaznicom. 2014. slijedio je profesionalni sustav parkiranja s rampama i naplatnim automatom opremljenim „Bill to Bill“ funkcijom.

SKIDATA AG je vodeće međunarodno poduzeće za rješenja kontrole pristupa i njihovo upravljanje. Za sigurnu i pouzdanu kontrolu pristupa osoba i vozila u cijelom svijetu brine se gotovo 10.000 SKIDATA sustava na skijalištima, u trgovačkim centrima, zračnimlukama, sportskim stadionima, sajamskim paviljonima, zabavnim parkovima i na svim mjestima na kojima se kreće mnogo ljudi. SKIDATA sustavi su intuitivni, jednostavni za rukovanje i pružaju sigurnost korisnicima. I operateri sustava se također raduju optimiranju učinka i pri tome maksimiziranju profita uz pomoć cjelovitih koncepata SKIDATA.

Ispis