Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Tranzit

Tren în mers paralel cu o şosea © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

Comerţul în tranzit creşte din ce în ce mai mult pe parcursul globalizării pieţelor internaţionale şi câştigă în importanţă. Aici găsiţi informaţii despre gradul de competenţă al firmelor austriece cu activitate de comerţ exterior. 

Conţinut structurat:

Know-how al firmelor austriece de comerţ exterior

Firmele comerciale austriece dispun în baza experienţei de decenii de un Know-how enorm privind pieţele lumii. Ele pot fi astfel foarte eficiente la derularea operaţiunilor de export şi import. Comerţul în tranzit, prin care înţelegem legarea a două pieţe prin intermediul unei firme austriece, câştigă din ce în ce mai mult în importanţă. 

În special cunoşterea în amănunt a pieţelor central şi est europene este caracteristică pentru firmele comerciale austriece. Bineînţeles însă firmele austriece de comerţ exterior sunt reprezentate practic pe toate pieţele lumii. Marea flexibilitate de a aduce marfa în orice punct dorit cât şi Know-how-ul aferent livrării, face ca firmele de comerţ exterior austriece să fie parteneri de încredere şi râvniţi. 

Crearea de plusvaloare

Comerţul exterior austriac este o adevărată poveste de succes. În anul 2006 a fost depăşit pragul de 100 mrd. Euro atât la exporturi cât şi la importuri.  Fiecare al treilea loc de muncă depinde direct sau indirect de comerţul exterior. Departamentul federal pentru comerţ exterior  a estimat aportul firmelor de comerţ exterior la 30% din totalul importurilor. Cota firmelor de comerţ exterior la export este deasemenea de 30%. Şi pentru anii viitori Departamentul federal de comerţ exterior preconizează creşteri, care se vor datora în bună parte comerţului în tranzit. 

După aprecierile Departamentului de comerţ exterior nivelul atins de comerţul în tranzit este de ca. 2 - 3 mrd. Euro. Know-how-ul firmelor austriece de comerţ exterior reprezintă o componentă importantă a succesului exporturilor austriece din ultimii ani. 

Experţi europeni în comerţ - European Experts in Trade

Oferta - în avantajul Dumneavoastră

Un drum nou şi poate dificil se parcurge cel mai bine alături de un partener experimentat. Un parteneriat şi colaborarea cu o firmă austriacă de comerţ exterior atunci când se abordează pieţe de export reprezintă în multe cazuri alternativa cea mai potrivită din punct de vedere economic faţă de o abordare proprie directă a pieţei.

Colaborarea cu o firmă de comerţ exterior austriacă asigură producătorilor naţionali şi internaţionali multiple avantaje:

 • diminuarea riscurilor la intrarea pe piaţă şi prelucrarea pieţei
 • utilizarea necostisitoare a unui know-how elaborat de-a lungul anilor
 • depăşirea distanţei şi a diferenţei de timp în raport cu pieţele respective
 • cunoaşterea şi utilizarea de strategii financiare şi logistică

Găsiţi un European Expert in Trade pentru Dumneavoastră la www.foreign-trade.at .

Acest Homepage vă oferă:
 • parteneri pentru un export şi un import eficient
 • un service al băncii de date exclusive a European Experts in Trade
 • căutarea de parteneri
 • căutarea de produse
 • căutarea de ţări
 • calea optimă pentru vânzarea de produse în cadrul UE, în Europa centrală şi de est, Asia, Australia sau în ţări aflate peste ocean sau pentru importul convenabil ca preţ realizat cu ajutorul unui partener de încredere
 • informaţii exhaustive privind comerţul exterior


Departamentul federal de comerţ exterior - Bundesgremium des Außenhandels
Departamentul federal de comerţ exterior - Bundesgremium des Außenhandels
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Wien
Österreich
 
+43 5 90 900 3561
 
+43 5 90 900 292
foreign-trade@wko.at
 
http://www.foreign-trade.at

Autor:
Dr. Manfred Kandelhart
Sursa:
Bundesgremium des Außenhandels

Links pe teme asemănătoare

 
European Experts in Trade
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA