Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Tutkimus- ja kehitystavoitteet

aid-money © photocase.com/koli

© photocase.com/koli

EU:n määräyksien mukaisesti, tutkimukseen ja kehitykseen liittyviin kustannuksiin voi hakea julkkista rahoitusta yrityksen sijaintipaikasta tai koosta riippumatta.

Tutkimusta tuetaan suoraan avustuksilla, lainolla ja takuilla sekä epäsuorasti tutkimuskannustimmilla, kuten T&K-menojen verovähennyksillä. Edellytykset tukia varten riippuvat tutkimuksen luonteesta sekä yrityksen koosta.

Verotuksellinen tutkimustuki: Tutkimuksen verokannustin

Yritykset voivat jälkikäteen hakea tutkimuksesta tai kokeellisesta tuotekehityksestä aiheutuneisiin kuluihin tutkimuskannustinta, joka on suuruudeltaan 12% tutkimukseen käytetyistä menoista. Toimeksiantutkimuksen osalta kannustimen suuruus lasketaan vuosittain enintään 1 miljoonan euron suuruisista kuluista.

Yrityksen sisäisen tutkimuksen osalta tutkimuskannustimen saamiseksi on saatava lausunto Research Investment Promotion Agency FFG:ltä. Tutkimuskannustin kirjataan hyvitykseksi verovelvollisen verotilille.

Seuraavat rahoitusorganisaatiot tukevat tutkimushaluisia yrityksiä laajalla tukiohjelmien ja palveluiden valikoimalla:

Itävallan tutkimuksen edistämiskeskus (FFG)

The Austrian Research Promotion Agency  on keskusorganisaatio, joka edistää ja rahoittaa käyttäjäorientoitunutta tutkimusta, teknologiaa ja innovaatioita.

Austria Wirtschaftsservice (aws)

Itävallan valtion rahoitus- ja tukipankki aws tukee tutkimus- ja teknologiaorientoituneiden yritysten perustamista muun muassa korkotuetuilla erp-lainoilla, avustuksilla sekä takuilla.

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA