Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Puncte tari în activitatea de cercetare şi dezvoltare

Forscher rechnet an der Tafel © photocase.com/bearhimself

© photocase.com/bearhimself

Cercetarea specială şi centrele de competenţă realizează o reţea de legătură între ştiinţă şi economie.

Peisajul austriac al cercetării este dinamic. O multitudine de universităţi, şcoli de specialitate, unităţi de cercetare non universitare, spin-offs--uri inovative şi IMM-uri, clustere ale domeniilor de activitate, precum şi sedii centrale ale centrelor de C&D ale celor mai mari companii se implica să transpună în produse şi servicii, cele mai inovatoare idei. Tehnologiile de înaltă clasă "Made în Austria" stau în spatele celor mai inteligente sisteme de securitatea datelor sau a aplicaţiilor practice.

Minţi deştepte din laboratoarele de biotehnologie dezvoltă efectiv medicamente împotriva cancerului. O cercetare intensivă a fost orientată spre reţelele de energie ale viitorului. În acelaşi timp, şi conservarea resurselor naturale din Austria reprezintă o temă de actualitate în inovaţie.

Punctele forte ale cercetării, care sunt concentrate în mai multe centre de competenţă austriece se regăsesc în urmatoarele domenii:

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA