Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Koulutus

opiskelija lukemassa © photocase.com/Aridula

© photocase.com/Aridula

Itävallan koulutusjärjestelmää arvostetaan suuresti Euroopassa ja se on myös eräs avaintekijöistä itävaltalaisten yritysten menestyksessä.

ITÄVALLAN KOULUTUSJÄRJESTELMÄ

Eräs itävaltalaisen koulutusjärjestelmän tunnusmaisimmista piirteistä on laaja yhteistyö yritysten ja oppilaitosten välillä. Noin 21 teknistä korkeakoulua, 22 yliopistolla ja 12 yksityisellä yliopistolla on tiiviit suhteet teollisuussektoriin. Kaksijakoinen koulutusjärjestelmä jossa teoria ja käytäntö kohtaavat, on tarkoitettu yhdistämään oppisopimuskoulutus sekä korkeampi ammattikoulutus. Opinto-ohjelmat ja kurssit on räätälöity työnantajien vaatimuksien mukaisesti. Oppisopimusten avulla koulutetaan osaajia ja hankitaan työkokemusta suoraan yrityksissä. Tutkimus- ja kehitystyön tuloksia hyödynnetään käytännöntasolla yritysten kanssa yhteistyössä järjestettävien projektien puitteissa, esimerkiksi gradujen, väitöskirjojen ja opiskelijayritysten muodossa. Tätä monipuolista lähestymistapaa arvostetaan kaikkialla Euroopassa. Ulkomaiset sijoittajat arvostavat suuresti osaamista ja kokonaisvaltaista perustietoa, joita itävaltalaiset työntekijät kykenevät tarjoamaan.

Peruskoulutuksen lisäksi, koko elämän jatkuvaa oppimista pidetään yhä tärkeämpänä. Koko elämän läpi jatkuvassa oppimisessa Itävallalla on suurin osallistumisprosentti EU:ssa ja Itävalta sijoittuu kärkijoukkoon myös globaalilla tasolla..

KANSAINVÄLISIÄ KOULUTUSMAHDOLLISUUKSIA

Kyse ei ole kuitenkaan ainoastaan mittavista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista turvallisessa ympäristössä mikä saa kansainväliset johtajat tuntemaan olonsa kotoisaksi Itävallassa. Itävalta kykenee myös tarjoamaan kattavan valikoiman useilla eri kielillä opetusta antavista kouluista.

Tärkeimmät kansainväliset koulut ja yliopistot Itävallassa ovat:


Goethe Instituutti, yliopistot ja useat aikuiskoulutuskeskukset tarjoavat saksan kielen kursseja.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA