Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Képzés

Tanuló könyvvel © photocase.com/Aridula

© photocase.com/Aridula

Az osztrák képzési rendszert Európa-szerte példamutatónak tekintik és Ausztria, mint gazdasági telephely sikerének egyik kulcstényezője.

Az osztrák képzési rendszer

Az osztrák képzési rendszer a világ legjobbjai közé tartozik. Az osztrák oktatási rendszer egyik különlegessége a gazdaság és az oktatás közötti szoros kapcsolat. Ausztria a fiatalkorúaknak
duális oktatási rendszert kínál, tehát szakképzést és iskolai oktatást egyszerre. Az üzemekkel egyeztetve az iskolák biztosítják, hogy az oktatás a követelményekhez illeszkedjen. A szakiskolák mellett valamennyi tudományág számára léteznek magasabb szintű műszaki oktatóhelyek (HTL). Az iskolák és a gazdaság olyan közös projektjei keretében, mint például diplomaprogramok vagy cégeknél gyakornoki munka keretében zajló projektek, a gyakorlatban alkalmazzák a kutatás és fejlesztés eredményeit. Ezt követően be lehet lépni a szakmába vagy tovább lehet tanulni a 21 főiskola, 22 nyilvános egyetem vagy 13 magánegyetem valamelyikén.

Az osztrák oktatási rendszert kiváló színvonal és rugalmasság jellemzi: bátorítást és támogatást kapnak azok, akik átképzik magukat, felnőttkorban tanulnak, pályát módosítanak vagy továbbképzésre vállalkoznak. Az osztrákok Európa-bajnokok továbbképzésben.

Nemzetközi oktatási kínálat

A külföldi befektetőknek nem kell lemondaniuk gyermekeik anyanyelvi neveléséről. Nemcsak a biztonságos környezetben található változatos szabadidőprogramok gondoskodnak arról, hogy a külföldi menedzserek hamar otthon érezzék magukat Ausztriában.

Ausztria legfontosabb nemzetközi iskolái és egyetemei az alábbiak:


Német tanfolyamokat olyan neves intézetek kínálnak, mint a Goethe Intézet, a Bécsi Egyetem és számos népfőiskola.
Utolsó frissítés:
2019.05.16
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA