Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Kvaliteta života

Erholung auf der grünen Wiese © photocase.com/nudi

© photocase.com/nudi

Od očuvanog okoliša, preko svog bogatog kulturnog naslijeđa pa sve do doživljaja zemlje i ljudi Austrija ima puno za ponuditi. Kombinacija najvišeg stupnja sigurnosti, brojnih mogućnosti za shopping i slobodno vrijeme i visokog životnog standarda rezultiraju prvim mjestom na rang listi EU zemalja što se tiče kvalitete života.

Stvaranje vrijednosti odmorom

Izbor lokacije primarno je uvjetovan općim gospodarskim uvjetima. No vrhunski se rezultati mogu postići samo tada kada se zaposlenici u svojoj radnoj okolini i oko nje osjećaju ugodno. To je odlučujuća prednost za Austriju jer u točci kvalitete života nepobjediva je u svijetu. Sastavni dijelovi odgovaraju svima zahtjevima: netaknuta priroda i prekrasan krajolik, prirodni resursi, nadaleko njegovani kulturni krajolici, zelene livade i gorski pašnjaci, bistra voda, dobra kvaliteta zraka i mnogo više. Zbog tih prirodnih bogatstava, najvećeg stupnja sigurnosti kao i najnižih problema s onečišćenjem okoliša, Austrija je zemlja u kojoj se može vrlo ugodno živjeti.

Siguran život i imovina

Visoki životni standard ima odraz u niskoj stopi kriminala, visokoj socijalnoj sigurnosti i atraktivnoj infrastrukturi za shopping i slobodno vrijeme.

Izvrsna njega od strane medicinskih stručnjaka, instituti vrhunske medicine te gusta mreža javnih i privatnih bolnica zaslužni su za to da se zdravstvena njega u Austriji ubraja u najbolju na svijetu.

Srodni linkovi

 
Kvaliteta života
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA