Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

Качество на живот

Отдих на зелената ливада © photocase.com/nudi

© photocase.com/nudi

Като се започне от богатото културно наследство и се премине през уникалните природни и туристически дадености Австрия има много да предложи. В съчетание с висок стандарт на живот, сигурност, оптимални възможности за шопинг и прекарване на свободното време всичко това осигурява първото място на Австрия в ранглистата на ЕС по качество на живот.

Създаване на стойност с отдаване на значение на отдиха

Изборът на местоположение на първо място е обусловен от икономическите рамкови условия. Върхови постижения обаче могат да бъдат постигнати само когато служителите се чувстват добре в своята среда. Това едно решаващо предимство за Австрия, тъй като в по отношение на качеството на живот Австрия е непобедима в целия свят. Отделните елементи се справят с всички изисквания: незасегната природа и прекрасен ландшафт, природни ресурси, изключително добре поддържан културен ландшафт, зелени поляни, ливади и планински пасища, бистри води, добро качество на живот и още много. Тези природни съкровища, съчетани с многообразни културни предложения, най-високото качество на живот и най-голямата сигурност и безопасност, както и с незначителните проблеми, свързани със замърсяването на околната среда, превръщат Австрия в страна, където е приятно да се живее.

Сигурност по отношение на живота и собствеността

Високият стандарт на живот рефлектира в ниското ниво на престъпност, високата степен на социална сигурност и в привлекателните условия за шопинг и прекарване на свободното време.

Австрийската здравна система е една от най-добрите в световен план. Отличното здравеопазване се реализира както от специалисти и топ медицински институти, така и от добре организирана мрежа от обществени и частни болници.

Logo ABA-Invest in Austria © Austrian Business Agency
Източник:
ABA-Invest in Austria
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA