Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Elintaso

nautiskelua luonnossa © photocase.com/nudi

© photocase.com/nudi

Rikkaan kulttuuriperinnön sekä maan ja sen asukkaiden ansiosta Itävallalla on paljon tarjottavaa. Vakaat ja turvalliset olosuhteet takaavat optimaaliset ostos- ja vapaa-ajanmahdollisuudet. Korkean elintason ansiosta Itävalta on ensimmäisellä sijalla EU-maiden elintasovertailussa.

Lisäarvon luominen ja hyvän elämän arvostus

Yrityksen sijaintipaikan määrittelevät pääasiassa taloudelliset olosuhteet. Mutta huippusuoritukseen päästään kuitenkin vain silloin kun työntekijät viihtyvät työssään. Itävalta on miltei voittamaton kansainvälisissä elämänlaatua koskevissa vertailuissa. Itävalta kykenee vastaamaan kaikkiin haasteisiin: hyvin säilynyt ja poikkeuksellisen kaunis ympäristö, luonnonvarat ja hyvin hoidetut kulttuurimaisemat, vihreät laaksot ja vuoristoniityt, kristallinkirkkaat vedet, raikas ilma ja paljon muuta. Nämä luonnonaarteet ja erittäin monipuolinen kulttuuritarjonta mahdollistavat korkealaatuisen elämän turvallisessa ympäristössä mikä yhdessä erinomaisen sijainnin kanssa tekevät Itävallasta yhden parhaimmasta asuinmaista maailmassa.

Turvallinen maa

Korkea elintaso merkitsee matalaa rikollisuusastetta, korkeaa sosiaalista turvallisuutta sekä houkuttelevia ostos- ja vapaa-ajan infrastruktuureja.

Erinomainen lääketieteen ammattilaisten antama hoito ja huippulääketieteen laitokset sekä tiheä julkisten ja yksityisten sairaaloiden verkosto vaikuttavat siihen, että terveydenhuolto Itävallassa on yksi maailman parhaista.

Aiheeseen liittyvät linkit

 
Elämisen laatu (englanniksi)
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA