Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Életminőség

Pihenés a zöld réten © photocase.com/nudi

© photocase.com/nudi

A környezet minőségétől a gazdag kulturális örökségen át az ország és az emberek által nyújtotta élményig Ausztria sokmindent kínál. A fejlett biztonsággal, optimális bevásárlási és szabadidős lehetőségekkel, valamint a magas életszínvonallal az első helyen áll az EU-államok életminőségét mérő világranglistán.

Hozzáadott érték pihenési értékkel

A telephely megválasztására elsődlegesen a gazdasági keretfeltételek nyomják rá bélyegüket. Csúcsteljesítmény azonban csak úgy nyújtható, ha a munkatársak környezetükben teljesen jól is érzik magukat. Ez döntő előny Ausztria számára, hiszen az életminőség szempontjából az egész világon verhetetlen. A hozzávalók minden követelménynek megfelelnek: ép természet és csodálatos táj, természetes erőforrások, messzemenően ápolt kultúrtáj, zöld mezők és havasi legelők, tiszta vizek, jó levegőminőség és sok egyéb más. A természet ezen kincsei, melyek kiemelkedően sokszínű kulturális kínálattal, a legmagasabb életminőséggel és a legnagyobb biztonsággal, valamint a legkisebb mértékű környezetszennyezési problémákkal párosulnak, olyan országgá teszik Ausztriát, amelyben kellemesen lehet élni.

Biztonságos élet és tulajdon

A magas életszínvonal megmutatkozik az alacsony bűnözési rátában, a magas szociális biztonságban és a vonzó bevásárlási és szabadidős infrastruktúrában.

A szakorvosokra és a magas szintű orvoslás intézményeire épülő kiváló ellátás, valamint az állami és privát kórházakból álló hálózat nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy Ausztria egészségügyi ellátása a legjobbak közé tartozik a világon.

Linkek a témához

 
Életminőség (angolul)
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA