Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Calitatea vieţii

Erholung auf der grünen Wiese © photocase.com/nudi

© photocase.com/nudi

Pornind de la calitatea mediului, continuând cu bogata moştenire culturală şi ajungând la peisajele naturale şi viaţa de zi cu zi, Austria are multe de oferit. Daca mai adăugăm şi gradul înalt de securitate, destinaţia optimă pentru shopping şi standardul ridicat de viaţă reiese faptul că Austria deţine locul întâi între ţările UE în ceea ce priveşte calitatea vieţii.

Valoare pentru petrecerea timpului liber şi recreere

Amplasarea teritorială este primordial determinată de condiţiile economice.
Rezultate excelente în muncă se pot obţine doar dacă colaboratorii se simt bine la locul lor de desfăşurare a activităţii. Un avantaj decisiv îl reprezintă faptul că la capitolul privind calitatea vieţii, Austria este de neîntrecut.

Factorii care contribuie sunt urmatorii: o natură intactă, un peisal minunat, resursele naturale, o cultură recunoscută privitoare la respectul pentru natură, pajişti verzi, ape limpezi, o calitate bună a aerului şi multe altele.

Această protejare a naturii la care se adaogă o varietate de oferte culturale, o calitate şi siguranţă sporită a vieţii precum şi o nocivitate foarte scăzută a mediului înconjurător au făcut din Austria o ţară în care se trăieşte foarte plăcut.

Siguranţa vieţii şi a proprietăţii

Calitatea ridicată a vieţii se reflectă în rata scăzută a criminalităţii, în securitatea ridicată a societăţii şi în asigurarea unei infrastructuri atractive pentru shopping şi pentru petrecerea timpului liber.

Grija deosebită faţă de societate se reflectă în calitatea serviciilor medicale oferite de personalul de înaltă clasă şi de serviciile oferite în spitalele de stat şi private. Toate acestea certifică faptul că sistemul sanitar din Austria este unul dintre cele mai bune din lume.

Links pe teme asemănătoare

 
Calitatea vieţii
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA