Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Kakovost življenja

Sprostitev na zelenem travniku © photocase.com/nudi

© photocase.com/nudi

Avstrija ima veliko ponuditi. Od bogate kulturne dediščine, do čudovite pokrajine in prijetnih ljudi. Če prištejemo še najvišjo varnost, odlične nakupovalne možnosti, raznoliko prostočasno ponudbo in visoki življenjski standard, ne preseneča, da se Avstrija glede na kakovost življenja uvršča na prvo mesto med državami EU.

Ustvarjanje vrednosti z rekreacijsko vrednostjo

Izbira gospodarske lokacije je primarno odvisna od okvirnih gospodarskih pogojev. Vrhunske rezultate pa je mogoče dosegati le, če se zaposleni v svojem okolju na splošno dobro počutijo. In to je odločilna prednost Avstrije, ki je po kakovosti življenja v svetovnem merilu nepremagljiva. Izpolnjuje vsa pričakovanja in zahteve: tu najdemo nedotaknjeno naravo in čudovito pokrajino, bogate naravne vire, odlično negovano kulturno pokrajino, zelene travnike in planine, čiste vode, odlično kakovost zraka in še veliko več. Ti zakladi narave skupaj z eno najbolj raznolikih kulturnih ponudb, visoko kakovostjo življenja in najvišjo stopnjo varnosti ter najmanjšimi težavami v povezavi z onesnaževanjem okolja ustvarjajo deželo, v kateri je mogoče zelo prijetno bivati.

Varno življenje in lastnina

Visoka kakovost življenja se odraža v nizki stopnji kriminala, visoki ravni socialne varnosti in privlačni nakupovalni, prostočasni in rekreacijski infrastrukturi.

Odlična zdravstvena oskrba, ki jo zagotavljajo strokovnjaki, vrhunske zdravstvene ustanove in gosta mreža javnih ter zasebnih bolnišnic, prispevajo k temu, da spada avstrijski zdravstveni sistem med najboljše na svetu.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA