Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Kvalitet života

Odmor na zelenoj livadi © photocase.com/nudi

© photocase.com/nudi

Od kvaliteta životne sredine preko bogate kulturne baštine do doživljaja okoline i ljudi – Austrija ima mnogo šta da ponudi. Visok stepen bezbednosti, optimalne mogućnosti za kupovinu i vanposlovne aktivnosti kao i visok životni standard, kombinacija je koja je Austriju vinula na prvo mesto po pitanju kvaliteta života na rang listi zemalja Evropske unije.

Prednosti prirodnih resursa

Izbor lokacije za poslovanje na prvom mestu zavisi od uslova za privređivanje. Vrhunski rezultati se mogu postići samo onda kada se zaposleni u svakom pogledu osećaju prijatno u svom radnom okruženju. Značajna prednost Austrije leži u činjenici da je po pitanju kvalitetu života u svetu nedostižna. Potrebni činioci zadovoljavaju sve kriterijume: nedirnuta priroda i divni pejzaži, prirodni resursi, veoma negovane prirodne znamenitosti, zelena polja i gorski pašnjaci, bistra vode, dobar kvalitet vazduha i još mnogo toga. Ova prirodna bogatstva u spoju sa jednim od najraznovrsnijih kulturnih ponuda najboljeg kvaliteta i najveće sigurnosti, kao i najmanji problemi zagađenja životne okoline – čine Austriju zemljom u kojoj se može ugodno živeti.

Bezbedan život i vlasništvo

Visok životni standard odražava se u niskoj stopi kriminaliteta, visokom nivou socijalne bezbednosti i atraktivnoj infrastrukturi za kupovinu i vanposlovne aktivnosti.

Prvoklasna dostupnost medicinskih stručnjaka i vrhunskih medicinskih institucija kao i gusta mreža javnih i privatnih bolnica čine zdravstvenu zaštitu u Austriji jednom od najboljih u svetu.

Srodni linkovi

 
Kvalitet života
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA