Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Asuminen ja elinkustannukset

penkki asuintilassa © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

Poikkeuksellisen monipuolinen kulttuuritarjonta mahdollistaa monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Tämä yhdistettynä huomattavan matalaan rikollisuuden määrään, turvalliseen yhteiskuntaan ja houkutteleviin ostos- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin ja kohtuullisiin elinkustannuksiin tekee Itävallasta asumisesta erittäin laadukasta.

Hyvä hinta-laatusuhde

Runsaan kulttuuritarjontansa ansiosta Itävalta lukeutuu maailman nautittavimpiin maihin, joka ei kuitenkaan ole samanaikaisesti eräs kalleimmista. Elinkustannukset Wienissä ovat maksettavissa, kuten maailmanlaajuinen Mercerin kaupunkivertailu „Cost-of- Living Survey 2017“ osoittaa. Tutkimus, jonka mukaan Wien on hyvällä sijalla 78, vertailee ulkomaille lähetettyjen työntekijöiden elinkustannuksia 209 suurkaupungissa. Vertailu sisältää esim. vuokran, julkisen liikenteen, vapaa-ajan aktiviteetit sekä elintarvikkeet ja vaatteet.

Afrikan kaupunki Luanda on maailman kallein kaupunki ekspatraateille, seuraavina ovat Hongkong ja Tokio. Eurooppalaisessa vertailussa Sveitsin kaupungit Zürich, Geneve ja Bern johtavat kalleimpien kaupunkien sijoitusta, ja näitä seuraa Moskova.

Aiheeseen liittyvät linkit

 
Itävalta
 
Verotus
 
Työ- ja oleskeluluvat
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA