Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Asuminen ja elinkustannukset

penkki asuintilassa © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

Poikkeuksellisen monipuolinen kulttuuritarjonta mahdollistaa monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Tämä yhdistettynä huomattavan matalaan rikollisuuden määrään, turvalliseen yhteiskuntaan ja houkutteleviin ostos- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin ja kohtuullisiin elinkustannuksiin tekee Itävallasta asumisesta erittäin laadukasta.

Hyvä hinta-laatusuhde

Runsaan kulttuuritarjontansa ansiosta Itävalta lukeutuu maailman nautittavimpiin maihin, joka ei kuitenkaan ole samanaikaisesti eräs kalleimmista. Elinkustannukset Wienissä ovat maksettavissa, kuten maailmanlaajuinen Mercerin kaupunkivertailu „Cost-of- Living Survey 2012“ osoittaa. Tutkimus, jonka mukaan Wien on hyvällä sijalla 48, vertailee ulkomaille lähetettyjen työntekijöiden elinkustannuksia 214 suurkaupungissa. Vertailu sisältää esim. vuokran, julkisen liikenteen, vapaa-ajan aktiviteetit sekä elintarvikkeet ja vaatteet.

Japanin pääkaupunki Tokio on maailmanlaajuisesti kallein kaupunki lähetetyille työntekijöille. Luanda (Angola), edellisvuoden voittaja, on toisella sijalla ja Osaka on sijalla 3. Eurooppalaisessa vertailussa Moskova johtaa molempia Sveitsin kaupunkeja Geneveä ja Zürichiä kalleimpien kaupunkien vertailussa.

Esimerkiksi toimitilojen vuokrat, asumiskustannukset ja asuntojen vuokrat ovat Itävallassa Keski-Euroopan alhaisimpia.

Aiheeseen liittyvät linkit

 
Itävalta
 
Verotus
 
Työ- ja oleskeluluvat
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA