Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Locuinţa şi costurile de întreţinere

Sitzmöbel im Wohnraum © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

Începând cu calitatea mediului înconjurător, mergând mai departe spre sfera culturală şi până la calitatea traiul, Austria are multe de oferit. Dacă luăm în considerare şi evidenta siguranţă a vieţii, posibilităţi multipe de shopping şi de petrecere a timpului liber rezultă că Austria ocupă locul doi în lume în ceea ce priveşte calitatea vieţii.

Un raport bun între cheltuielille de întreţinere şi consum

Datorită ofertei sale culturale, Austria este una dintre ţările care oferă cele mai largi posibilităţi de distracţie din lume. La Viena costurile vieţii sunt mai mult decât accesibile, aşa cum o arată şi „Cost-of- Living Survey 2012“ emis de Mercer. Studiul care situează Viena pe locul 48 evaluează costurile vieţii pentru persoanele care activează în 214 oraşe mari din afara graniţelor ţării, luând în considerare chiria plătită, costurile de întreţinere, pentru mâncare şi pentru îmbrăcăminte.

Oraşul japonez Tokyo este de departe cel mai scump oraş din lume pentru expaţi. Luanda (Angola) se situează acum pe locul doi, după ce anul trecut ocupa primul loc şi este urmată de Osaka. Comparativ cu oraşele din Europa, Moscova este cel mai scump oraş, urmată fiind de două oraşe elveţiene: Geneva şi Zürich.

Asemeni ca în cazul închirierii spaţiilor pentru birouri şi în cazul chiriilor, respectiv a preţurilor de vânzare/cumpărare a locuinţelor, Austria se numără printre ţările cele mai avantajoase din lume.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA